Agenda Ik verheug me erop u te ontmoeten!

Elfia Arcen

21 en 22 september

Het grote idee van Elfia is: 'You'll never dream alone'. Dat wordt ook dit jaar weer zichtbaar in de kasteeltuinen van Arcen, die direct tot de verbeelding spreken. En als het niet de prachtige omgeving is waardoor je je in een andere wereld waant, dan zijn het wel de betoverend geklede bezoekers die met jou een magische wereld vol dromen in stappen. Fey's Craftshop zal er de met liefde en zorg gemaakte spullen verkopen, waarmee je deze toverachtige wereld een beetje meer naar huis kunt nemen. Ik ben er met De Rentmeester bij om haar te helpen en samen met jou te genieten van het overweldigende evenement en je misschien wel op een quest te sturen, want Elfia is en wereld vol avontuur, muziek, warmte, feestelijke hapjes en ontzettend veel gezelligheid.

Middeleeuws Winschoten

16 t/m 18 augustus

Dit jaar staat Fey's Craftshop weer op Middeleeuws Winschoten en ik ben er met De Rentmeester bij om haar te helpen. Het is een fabelachtig evenement in het stadspark van Winschoten, waar je kunt genieten van de middeleeuwse cultuur en activiteiten, workshops, muziek en lekkernijen. Daarnaast kun je er kunst en fantasy spullen kopen en fantastische wezens ontmoeten, van tovenaars tot steampunk personages.

Boekenmarkt Deventer

4 augustus 2024

In het eerste weekend van augustus sta ik met Booksupport op de grootste boekenmarkt van Europa. Inmiddels is het de 34ste  keer dat de Deventer Boekenmarkt in deze prachtige hanzestad wordt georganiseerd. Ik vertegenwoordig Hoor mij zie mij voel mij, de biografie van Roy Gereke, dat zich voor een deel in Deventer afspeelt. Ook De Rentmeester zal zowel in het Nederlands als het Engels aanwezig zijn.